Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus College 2019

Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus College 2019

H Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus College 2019 θα πραγματοποιηθεί στις         17 Ιουλίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η ολοκλήρωση των σπουδών είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ζωής σας και ο κύκλος αυτός κλείνει με την Τελετή Αποφοίτησης. Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια των Αποφοίτων μας. Παρακαλώ εγγραφείτε στο Σύνδεσμο Αποφοίτων Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και Cyprus College στο πιο κάτω σύνδεσμο Alumni Registration Form   

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ
 
Τελική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 5 Ιουλίου 2019. 

Αιτήσεις πέραν της ημερομηνίας αυτής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:

  1. Πριν προχωρήσετε στην Αίτηση Συμμετοχής, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενοικίασης ή αγοράς της τηβέννου σας είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.gownhirecyprus.com ή με πληρωμή απευθείας στα γραφεία του EuroJet.
    Τις τιμές και όλες τις πληροφορίες για τις στολές μπορείτε να τις βρείτε διαδικτυακά πατώντας εδώ.
  2. Με την πληρωμή της στολής σας, θα πάρετε ένα αριθμό αναφοράς/απόδειξης ο οποίος απαιτείται για την επιτυχή συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής στην Αποφοίτηση.
  3. Παρακαλώ πατήστε εδώ  για να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής στην Τελετή Αποφοίτησης 2019.

Το Γραφείο Εγγραφών θα εξετάσει ότι τηρείτε τις προϋποθέσεις αποφοίτησης και σε αντίθετη περίπτωση θα ειδοποιηθείτε.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση σας διαδικτυακά επικοινωνήστε με την κ.Άντζελα Γεωργιάδου στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας ή στο A.Georgiadou@euc.ac.cy

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων 5 Ιουλίου 2019.

ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΕΤΗΣ

10/07/2019

14:30

Πολιτιστικό Κέντρο  ΕΠΚ

 

 

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Για την έκδοση του Τίτλου Σπουδών είναι απαραίτητη η κατάθεση της αίτησης έκδοσης τίτλου σπουδών. Για τους φοιτητές που δεν θα καταθέσουν την αίτηση, δεν θα πραγματοποιηθεί έκδοση του Τίτλου Σπουδών τους.

Στην Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης, οι Απόφοιτοι λαμβάνουν ένα Αναμνηστικό Συμμετοχής  και όχι τον τίτλο σπουδών τους.
 

Οι Τίτλοι Σπουδών εκδίδονται σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία που ανακοινώνεται από το Γραφείο Εγγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με: reg@cycollege.ac.cy
 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 
Οι φοιτητές θα πρέπει να καταθέσουν στο Γραφείο Πληρωμών:

  1. Αίτηση Έκδοσης Τίτλου Σπουδών (κόστος €60)

 
Πληρωμή On-line εδώ.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει μέσω διαδικτύου παρακαλείσθε να τυπώσετε την απόδειξη από την ιστοσελίδα και να την παρουσιάσετε μαζί με την αίτηση συμμετοχής σας, στο Γραφείο Πληρωμών ή να τα καταθέστε ηλεκτρονικά στο A.Christodoulou@euc.ac.cy

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Εγγραφών του Πανεπιστημίου στο reg@cycollege.ac.cy
 
ΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ
Ο λόγος του αριστούχου φοιτητή/τριας γίνεται από τον/την τελειόφοιτο με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο από όλα τα Προγράμματα Σπουδών, δεδομένου ότι πραγματοποιείται περάτωση σπουδών τον Μάιο (Εαρινό Τετράμηνο) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.


ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Τα Ακαδημαϊκά Βραβεία Αριστείας χορηγούνται στους τελειόφοιτους με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο από κάθε Πρόγραμμα Σπουδών. Δικαιούχοι είναι φοιτητές/τριες που αποφοιτούν στο αντίστοιχο Ακαδημαϊκό Έτος (Φθινοπωρινό ή / και Εαρινό Τετράμηνο).

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος. Η χρήση της αστικής συγκοινωνίας συνιστάται ιδιαίτερα.
Παρακαλείσθε να παρκάρετε με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η διέλευση πεζών και ατόμων με κινητικά προβλήματα. Παρακαλώ πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
 
Όλοι οι απόφοιτοι θα πρέπει να βρίσκονται στην Πανεπιστημιούπολη στις 7:00 μμ, καθώς η Τελετή Αποφοίτησης θα ξεκινήσει στις 8:30 μμ ακριβώς. Συνιστάται στους προσκεκλημένους των αποφοίτων να βρίσκονται όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Πανεπιστημιούπολη για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.