Εγκαίνια Καινούργιων Εργαστηρίων Αισθητικής Cyprus College Shiseido Beauty Lab

Εγκαίνια Καινούργιων Εργαστηρίων Αισθητικής Cyprus College Shiseido Beauty Lab

To Cyprus College και ο όμιλος FF Group Κύπρου θέλοντας να συνδυάσουν την εκπαίδευση με την καινοτομία αναβαθμίζουν τα εργαστήρια του Cyprus College και τα μετατρέπουν σε Cyprus College Shiseido Beauty Labs, όπου οι φοιτήτριες της Αισθητικής θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να εξελιχθούν χρησιμοποιώντας τα βραβευμένα προϊόντα της Shiseido.

Η νέα συνεργασία του Cyprus College με τα παγκοσμίους φήμης καλλυντικά SHISEIDO, δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τις φοιτήτριες του προγράμματος Αισθητικής του Cyprus College και αναβαθμίζει τις δεξιότητες που αποκτώνται στα εξειδικευμένα εργαστήρια ομορφιάς με την τεχνογνωσία και εμπειρία της Shiseido, όπου τα προϊόντα της ορίζουν την έννοια της ομορφιάς για περισσότερα από 140 χρόνια.

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00, το Cyprus College διοργανώνει εκδήλωση στις κτιριακές του εγκαταστάσεις  για να εγκαινιάσει τα καινούρια εργαστήρια Αισθητικής Cyprus College Shiseido Beauty Lab.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του εντιμότατου Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Κύπρο,  κ. Shinichi Nakatsugana.

Σημειώνεται πως το Cyprus College ιδρύθηκε το 1961, αποτελώντας το αρχαιότερο ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης στην Κύπρο, που εδώ και 57 χρόνια θέτει τις βάσεις για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στη χώρα μας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια ολοκληρωμένη μόρφωση που οδηγεί στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του.

Με πέραν από 141 χρόνια ιστορίας, 9 ερευνητικά κέντρα παγκοσμίως και πάνω από 2,500 κατοχυρωμένες πατέντες, η Shiseido πρωτοπορεί στον τομέα των καλλυντικών και της περιποίησης της επιδερμίδας.  Μελετώντας ανελλιπώς το ανθρώπινο σώμα, η Shiseido βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.