Νέες παγκόσμιες επιτυχίες φοιτητών του Cyprus College στις εξετάσεις του ACCA

Νέες παγκόσμιες επιτυχίες φοιτητών του Cyprus College στις εξετάσεις του ACCA

Έξι νέες επιτυχίες στις εξετάσεις του Επαγγελματικού Σώματος ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) στην εξεταστική Δεκεμβρίου 2016 κατέγραψαν φοιτητές του Cyprus College. Το Κολέγιο συγχαίρει τους επιτυχόντες, τους εργοδότες τους και τους καθηγητές. Η διάκρισή τους εκτός από προσωπική κατάκτηση, αποτελεί και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρει η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College για 40 χρόνια.

Παραθέτουμε τα ονόματα των φοιτητών του Cyprus College που έχουν κατακτήσει τα 6 πρώτα παγκύπρια βραβεία από τα 10 μαθήματα του ACCA και έχουν επιτύχει τις αντίστοιχες κατατάξεις παγκοσμίως:

  • Charlotte Suzanne Bartlam: 1 η θέση παγκύπρια και 1 η παγκόσμια (ανάμεσα σε 15,605 φοιτητές) F5 Performance Management
  • Στυλιάνα Κανάρη: 1 η θέση παγκύπρια και 2 η παγκόσμια (ανάμεσα σε 13,579 φοιτητές) P7 Advanced Audit & Assurance (INT)
  • Ελίνα Παπακωνσταντίνου: 1 η θέση παγκύπρια και 7 η παγκόσμια (ανάμεσα σε 15,602 φοιτητές) F7 Financial Reporting
  • Anastasia Fitasova: 1 η θέση παγκύπρια και 9 η παγκόσμια (ανάμεσα σε 14,570 φοιτητές) P1 Governance, Risk & Ethics
  • Νίκος Κοντοζής: 1 η θέση παγκύπρια και 16 η παγκόσμια (ανάμεσα σε 15,822 φοιτητές) F9 Financial Management
  • Ζωή Αλεξάνδρου: 1 η θέση παγκύπρια και 18 η θέση παγκόσμια (ανάμεσα σε 6,926 φοιτητές) P6 Advanced Taxation (CY)

Οι φοιτητές διαγωνίστηκαν και πέτυχαν ανάμεσα σε χιλιάδες φοιτητές από 170 χώρες στον κόσμο, στις απαιτητικές εξετάσεις του ACCA. Το Cyprus College συγχαίρει και την φοιτήτρια Μαρία Ιωάννου για την πρώτη παγκύπρια θέση που κατέλαβε ανάμεσα στους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις του ACCA, έχοντας επιτύχει την υψηλότερη συγκεντρωτική βαθμολογία στα τελευταία πέντε μαθήματα.