Ημερίδα Μουσικής, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας

Ο κλάδος Μουσικής Τεχνολογίας του Cyprus College, σε συνεργασία με τους Veramànd και Ioannides Acoustics, διοργανώνουν μια μοναδικήστο είδος της Ημερίδα Μουσικής, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας με τίτλο «SOUNDweb:Music Passion to Profession», την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 η ώρα 02:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αν είσαι μουσικός ή Deejay, αν ηχογραφείς ή παίζεις ζωντανά μουσική, αν είσαι καθηγητής ή σπουδαστής μουσικής ή αν ασχολείσαι με το χώρο του ήχου, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, το SOUNDweb σε αφορά. 

Το SOUNDweb επιδιώκει να φέρει κοντά κάθε επαγγελματία και κάθε ερασιτέχνη που ασχολείται με τη μουσική και τον ήχο. Ευελπιστεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην περαιτέρω επιμόρφωση του ηχητικού καλλιτέχνη και αυτού που θέλει να μετατρέψει το πάθος του σε επάγγελμα.

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει διαλέξεις σε αντικείμενα Ενορχήστρωσης και Παραγωγής με Υπολογιστή (DIY Recording Studio), Ηχοληψίας και Εργαλείων Μουσικής Τεχνολογίας, Ακουστικής Χώρων (Recording Studio Acoustics), Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και προώθησης της μουσικής στη Βιομηχανία Τεχνών (Entertaining Business).

Ο Μιχάλης Έξαρχος, γνωστός στο ευρύ κοινό και ως ο Ακαδημαϊκος Ράπερ "Stereo Mike", συμμετέχει μεταξύ άλλων στο πρώτο SOUNDweb, στηρίζοντας έτσι την Ημερίδα. Ο Stereo Mike γεφυρώνει τον κόσμο της επιστήμης και επιμόρφωσης με εκείνον του επαγγελματία παραγωγού-καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις, μεταξύ των οποίων και έκθεση με προϊόντα αιχμής μουσικής τεχνολογίας.

 

ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Μάριος Παπαδόπουλος / Λούης Γεωργίου | ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ DIY

Τεχνικές Ενορχήστρωσης και Δημιουργική Χρήση Συστημάτων DAW (Digital Audio Workstation)

Στέφανος Ιωαννίδης | ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Χώροι Ηχογράφησης και Κριτικής Ακρόασης: Προδιαγραφές και κοινά προβλήματα

Χρίστος Κρασίδης | ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Μουσική Βιομηχανία: από την Καλλιτεχνική Δημιουργία στην Κατανάλωση 

Μιχάλης Έξαρχος “Stereo Mike” | INDUSTRY SPEAKER

Μουσική Τεχνολογία και Ζωντανή Δημιουργία