Πρώτη Θέση Παγκοσμίως στο ICAEW σε φοιτητή της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College

Ο φοιτητής της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, Αχιλλέας Παπαδάκης, κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως στο μάθημα Financial Accounting and Reporting  του ICAEW (Institute of Chartered  Accountants in England and Wales) στις εξετάσεις που έγιναν το Δεκέμβριο 2014. Ο Αχιλλέας  διαγωνίστηκε σε μια από τις πιο απαιτητικές εξετάσεις του ICAEW.

 Συγχαίρουμε το  φοιτητή,  μας Αχιλλέα Παπαδάκη και τον καθηγητή του Ορέστη   Παπαχαραλάμπους για τη μεγάλη τους επιτυχία. Η διάκρισή τους, εκτός από προσωπική κατάκτηση αποτελεί και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρει η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, που εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια εκπαιδεύει άτομα για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και προσφέρει σεμινάρια για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη (CPD).  

Αξίζει να σημειωθεί ότι  φοιτητές/φοιτήτριες της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College έχουν διακριθεί και στο πρόσφατο παρελθόν καταλαμβάνοντας  πρώτες θέσεις παγκοσμίως στις εξετάσεις του ICAEW.