Πρόσκληση

Το Πανεπιστήμιο της Δευτέρας, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το Cyprus College Λεμεσού και τους Δήμους Αγίου Αθανασίου και Κάτω Πολεμιδιών, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 και ώρα 7:30μ.μ. Αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

 

         
ΘΕΜΑ: «ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ» Αφροδίσια Νοσήματα, Εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) (Καρκίνος της μήτρας)


 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
 
Δρ Κωνσταντίνος Χατζηλεοντής MD, PhD, Παθολογοανατόμος, Επίκουρος Καθηγητής Ιστολογίας και Παθολογικής Ανατομικής στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Δρ Ντίνος Μαυρομουστάκης, Μαιευτήρας/Γυναικολόγος Πρόεδρος Παγκύπριας Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας του Τραχήλου.


 
Δρ Ιωάννης Πατρίκιος, Αν. Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

         


Το θέμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα λόγω της άγνοιας του κύπριου πολίτη για το εμβόλιο κατά του ιού (HPV) (Καρκίνος της μήτρας).


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εμβολιασμός κατά του HPV είναι από χρόνια υποχρεωτικός στις πλείστες χώρες της Ευρώπης, όπως και στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ισραήλ, Μεξικό και αλλού.

 


Πληροφορίες: Στα τηλέφωνα 25867300, 22713078, 22713035, 22713063, 22713000

Related Documents