Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Cyprus College Λεμεσού Επιδοτημένα από την ΑνΑΔ

Το CyprusCollege ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου Πολυεπιχειρησιακών Προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Κατάρτισης στις νέες εγκαταστάσεις του στη Λεμεσό.  Τα προγράμματα είναι επιδοτημένα από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και θα υλοποιηθούν ως εξής:
 
  • Cambridge ESOL- Business English Certificate (BEC) Vantage
Οι εξετάσεις Cambridge ESOL Business English Certificate (BEC) Vantage έχειως αντικείμενο τις γνώσεις και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας ενδοεπιχειρησιακά, και απευθύνεται σε επαγγελματίεςπου είτε προετοιμάζονται για καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων είτε εργάζονται ήδη σε τέτοιο περιβάλλον. είναι οι κορυφαίες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας, με 3 εκατομμύρια υποψηφίους σε 130 χώρες ετησίως. Χαρακτηριστικά τους είναι η απαράμιλλη δέσμευση για αξιολόγηση άριστης ποιότητας, και η αναγνώριση από πανεπιστήμια, εργοδότες και επίσημους φορείς ανά τον κόσμο. To πρόγραμμα
Έναρξη: 14 Φεβρουαρίου κάθεΔευτέρα, 18:00 – 21:00
 
  • ECDL WORDPROCESSING WITH WORD 2007
Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε εργαζόμενους επαγγελματίες την δυνατότητα να γνωρίσουν τις λειτουργίες του πιο διαδεδομένου λογισμικού στις εφαρμογές γραφείου. Με την ολοκλήρωσή του θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Word για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου γραφείου συμπληρώνοντας επαγγελματικά έγγραφα, επιστολές και αναφορές. Παράλληλα οι εκπαιδευόμενοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL.
Έναρξη: 21 Φεβρουαρίου κάθε Δευτέρα, 18:00 – 21:00   
 
  • ECDL 4 SPREADSHEETS WITH EXCEL 2007  
Το Excel είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων στο σύγχρονο γραφείο και το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε διοικητικούς επαγγελματίες όπως λογιστές, οικονομικούς ελεγκτές και αναλυτές που η δουλεία τους απαιτεί τη χρησιμοποίηση λογισμικών φύλλων για αποτελεσματική οργάνωση των δεδομένων. Παράλληλα οι εκπαιδευόμενοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL.
Έναρξη: 4 Απριλίου κάθε Δευτέρα, 18:00 – 21:00  
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποτείνεστε στην κ. Τερέζα Joude στο τηλ. 25867300 ή στο φαξ 25736427, ή με email στο training.lim@cycollege.ac.cy.